onsdag 2. mars 2011

Smykker til Black and White-party.

En venninne av meg skal i et eksklusivt B & W party i tigerstaden nå til helgen, og jeg fikk det ærefulle oppdraget med å lage gaven til 40- års jubilanten.
Og fordi det er en forholdsvis kjent person som skal feires, så synes jeg selvfølgelig at det var stor stas å få en slik bestilling :)
La selvfølgelig ved visittkortet mitt med gaven, så da er det bare å håpe på at gaven faller i smak, kanskje også hos gjestene ;)

Jeg har også spesiallaget noen smykker til den skjønne damen som skal bære en lang svart kjole på festen, og de ble jeg virkelig fornøyd med. Tror de kommer til å kle både skjønne Kristin og kjolen kjempegodt


Det spørs om jeg må be pent om å få et bilde av henne fult oppdresset og klar til festen, med mine smykker på, slik at dere også kan få se helheten i antrekket.
Bildekvaliteten ble dessverre ikke helt topp denne gangen, de blanke swarovski-rondellene ble ikke akkurat så skinnende som de egentlig er , men jeg håper dere liker det jeg har laget likevel ♥

Ha en fin kveld videre mine venner ♥Langt smykke laget av ekte perler, svarte Swarovki-krystaller, rondeller og forsølvede kuler med strass.

Armbåndet som hører til smykket over.
2 raders armbånd laget av ekte perler, svarte swarovski-krystaller og lekre sliderbeads med strass.♥  M  ♥


3 kommentarer:

 1. Hei:)
  Jeg så bloggen din gjennom sunfarbilder.blogspot.com. De var utrolig fine!
  Stå på;)

  Klem Julie

  SvarSlett
 2. Tusen takk Julie, det var kjekt å høre :)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. lekkert Marianne, du er så utrolig flink!!! me like!!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...