torsdag 9. juni 2011

Konkurranse og blogging fra ferga :)

God morgen kjære lesere!
Idag er jeg jammen meg effektiv. Ungene er levert i barnehagen, og mor sitter på ferga og blogger på vei til Molde på jobb:)

Idag har jeg to ting på hjertet ♥ KONKURRANSE og så et fint smykkesett som jeg vil vise dere.
Som dere vet så skal jeg være med på Moldejazzen i juli med smykkene mine, og det er der konkurransedelen kommer inn.
For det jeg vil, er at dere skal hjelpe meg med tips om hvilke smykker dere synes jeg bør lage og ta med på jazzen. Se gjerne på bildene av de smykkene jeg har laget før, og bruk de som utgangspunkt.
Jeg synes det er vanskelig å plukke ut noe som kan bli en bestselger, så der vil jeg altså at dere skal hjelpe meg.
Hva ville friste deg om du kom til boden min?
Og av alle forslagene så trekker jeg ut en vinner som vil få en fin premie i posten.
Hva premien blir har jeg ikke bestemt meg for ennå, men jeg lover at du ikke skal bli skuffet ♥
Jeg håper mange av dere tar dere tid til å delta, og deler du linken med vennene dine også så blir jeg veldig glad :)
Vinneren trekkes St.hansaften, så hiv dere rundt og delta :)

Og så var det smykkesettet mitt da, denne gangen laget av nydelige grå ferskvannsperler.
Det er ikke så ofte at jeg har laget hele sett, men denne gangen måtte jeg bare når jeg så hvor fine perlene var

Her se dere øredobbene til settet, lekre ?Og her er settet. Ikke verdens beste bilde, men jeg håper det duger :)

Ha en fin dag videre!!♥  M  ♥
8 kommentarer:

 1. ja, det skal bli spennende å høre hvordan det har gått med deg og Birgitte på Molde jazzen! skulle ønske jeg hadde mulighet til å komme å titte! og om jegh adde bodd i nærheten så ville jeg klart sett; armbånd og smykke der du ahr "flettet" flere lenker og hengt på masse kjekke ting, du har et sett på facebook til 1190,- savner bare øredobber til! men dett er jo et flott sett som koster litt, så jeg ville hatt med none "dyre" sett og mer smykker til litt billiere penge, men jeg liker jo som deg bling og faller jo for "langt smykke av ekte perler og swarovski rundeller og swarte swarovski som du har på facebook, til 780,- rå lekkert, løp og kjøp folkens! men disse store ringene til øredobber med krystaller er jo en hitt, og disse fine armbånene på strikk med koselige ord, rammer o.s.v. de må jo selge lett! ville hatt med sett med engler, øredobber og kjeder! og da både til mor og datter! og lag "små" engler i gutt og jente farge og om du da har armbånd eller kjeder der du kan hekte på "engler" etter hva folk har av barn, to gutter og en jente f.eks? hmmm ja har lyst å komme å se boden deres jeg nå, og gøy at dere som har så "ulike" smykker står sammen, for en bod det blir! lykke til Marianne!

  SvarSlett
 2. Sånne fletta skinnarmbånd med charms er mine favoritter! Gjerne i rosa, grå og kvitt! Og så lika eg veldig godt fotosmykka du laga, både anheng og armbånd. Men der må du vell ta imot bestilling i og med at det skal vere med personlige bilde. Lykke til iallfall, håpe du får masse salg under jazzen! :-))

  SvarSlett
 3. Heisann :o)

  ೋღ☃ღೋ Skinnarmbåndene m/charms og armbåndet med Good Luck synes jeg er knallfine. Ønsker deg masse lykke til med stand under Molde Jazzen, håper du får solgt masse. Ha en riktig fin dag! ೋღ☃ღೋ

  Mvh Merete
  m-korsg@online.no

  SvarSlett
 4. Kjempe fint smykkesett!!

  Det er jo så mye som ville fristet meg :) Men skulle jeg valgt ville det blitt fotosmykkene, de er helt fantastiske og personlige. Og kanskje noen perle armebånd de er også kjempe lekre!

  Mvh Marte
  marte_ls_91@hotmsil.com

  SvarSlett
 5. hei : )
  fotosmykker er min favoritt : ) har et selv me mine to gullegutta å mange har kommentert hvor fint d er : ) men går d ann å laminere bilda før d legger dei i ramma? fikk litt vann på mitt å da ble bildet ødelagt : (
  eller ville e ha sett smykker i fine sommerfarger, gjerne perler ; )
  alt d lager er kjempefint så e ville nok likt d samme hva d tar med, men ditta fotoarmebåndet med ei rund ramme som henger litt ned ville nok e ha kjøpt først ; )

  mvh inger lise
  ingerlisevagnes@gmail.com

  SvarSlett
 6. wiiiiiiii som vi gler oss!!! Tipper at armbånda dine av randsydd lammeskinn vil bli en hit.. Åsså må du ha noe billig bling til kidsa... SNART!!! juhuuu!!

  SvarSlett
 7. Lag opp kjeder og armbånd av vanlig lenke, lag så masse vis av anheng/charms!! Hjerter, metall anheng/charms. Store, enkle, rare, fargerike perler.. Ha feks masse rosa (jente) og blå (gutt), stor hit for mødre.... Må bare ha en haug med låser ;)

  Fikk ikke lagt inn med mitt bruker navn, men jeg er da Christina fra perlevenn ;)

  Lykke en masse til vennen!!! Og stress ned, ikke lett.. Vært i knipa selv slik ;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...