torsdag 28. juli 2011

Min hemmelige perle-uvenn.

Denne perlevenn-pakken har jeg sett frem imot med spenning, for denne måneden var det uvenpakke i perlevenn-pakken.
Det vil si at alle sender fra seg perler de ikke bruker eller liker, og så spørs det da om mottakeren synes det samme....
Jeg fikk en kjempestor pakke i posten, som inneholdt et eget plastskrin, fylt opp med perler for enhver smak.
Noen av perlene var helt ok, og de kan jeg faktisk se for meg å bruke, men mange av perlene var noe som jeg lett kunne sendt videre i neste uvenrunde.
Men veldig spennende å få en slik pakke i posten likevel :)

Etter forrige runde hvor jeg blant annet fikk endel grønne perler i pakken fra Alina, var det en som ytret frampå at grønn ikke var hennes farge ;) Og nå før festivalene hvor jeg trengte perler, så sendte den samme personen mye fint til meg i posten, blant annet noen grønne innfargede fersvannsperler.
Samme sort perler samt mye andre grønne perler lå i uvennpakken min også, så da tror jeg at jeg har rett når jeg sier tusen takk Hanne Katrine som ikke har grønn som "sin" farge ;)

5 kommentarer:

 1. Gud så ryddig og grei pakke da :) Var jo en del fine ting der :)

  SvarSlett
 2. Flott boks!

  Nyydelige grønne steinchips! .. og flate, runde ferskvannsperler???? mmmmm.. syns jeg ser et par blomster i mahogny obsidian også???? Grønt er definitivt min farge, så jeg syns det var en skikkelig bra pakke! ;)

  SvarSlett
 3. hihi, nei det var nok ikke meg! men kanskje jeg har sendt de grønne ferskvannsperlene til din uvenn før? mye grelt i pakken men noe kan nok ogås brukses! alltid kjekt å se uvenn pakkene!

  SvarSlett
 4. Hei! Jeg er på jakt etter slike bokser som din perleuvenn sendte. :-) Kjøper gjerne boksen , og om du har flere av dem er kjøper jeg gjerne dem også! Du kan kontakte meg på bentey@hotmail.com

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...